Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком Владом Кочатковим: кохання не минає просто так

Соломія Вітвіцька схвилювала мережу новими фотографіями з екс-чоловіком.

Півроку тому відео українська телеведуча, зірка програми новин “ТСН” Соломія Вітвіцька повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком, режисером Владом Кочатковим після 8 років спільного життя. Новина хоча і стало сенсаційною, не була неочікуваною для фанатів знаменитості. Справа в тому, що її самотня поїздка до США спричинила плітки про негаразди у зіркового подружжя. Однак, екс-закоханим таки вдалося здивувати публіку: пара залишилася хорошими друзями.

Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков знову разом?

Нещодавно телеведуча повідомила, що збирається у відпустку. Про це вона написала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Хтоб міг подумати, що подорож зірки прикрашатиме  її колишній чоловік?

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької

Так, Соломія вирішила не приховувати того факту, що поїхала до аеропорту з Владом. Більш того, шанси на те, що чоловік просто її проводжав мінімальні, адже обидва були з валізами і обидва сиділи на пасажирських місцях у таксі.

Варто відмітити, що Влад та Соля виглядали щасливими та задоволеними. Цілком можливо, що зіркова пара возз’єдналася і скоро шанувальники Соломії Вітвіцької дізнаються, що вона вийшла заміж вдруге.

Нагадуємо, що офіційною причиною розлучення стала криза у стосунках, з якою пара боролася майже рік. Соломія та Влад відвідували сімейного психолога, але лікування не дало позитивних результатів. Зірка зазначила, що коли Влад збирав валізи, вони плакали. Також відомо, що жоден з них поки що не пов’язав своє життя з іншою людиною, що збільшує шанси на щасливий фінал.

Схожі статті