В мережі показали, як виглядала Лідія Таран під час свого найпершого ефіру: навіть красуні можуть позаздрити

Лідія Таран була здивована архівним кадрам не менше, ніж її шанувальники.

Усі ми звикли бачити Лідія Таран на телеекрані щодня. Незмінна ведуча програми новин “ТСН” не зраджує своїй позиції та професійно виконує обовязки. І які скандали не гриміли б навколо самої передачі, але сумнівів щодо блискучих навичок Лідії ніколи не виникало. Потрапити на позицію, яку займають Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран та Святослав Гринчук дуже важко. Тому що їм немає заміни, а вони не покидають своїх робочих місць, щоб не сталося у їхньому житті. Народження дітей ,онкохвороба, розлучення… Нічого не здатна збити з пантелику вищеперерахованих журналістів.

Лідія Таран у найпершому ефірі

Завдяки розвинутим технологіям та гаджетам зараз ми маємо можливість спостерігати за молодими талантами, і повністю відстежувати їхній шлях з початку і до кінця. Цим ветерани українського телебачення похизуватися не можуть.

Однак, у мережі знайшлася архівна фотографія Лідія Таран під час її найпершого ефіру на телебаченні.

Світлина була опублікована на фан-акаунті Лідії в соціальній мережі Instagram. Навіть телеведуча не втрималася та поділилася своїми емоціями стосовно фото.

Неможливо не звернути увагу на неймовірні зовнішні дані телеведучої, яка не дарма з початку своєї кар’єри прославилася, як красуня. Це пояснює, чому Андрій Доманський, будучи у дружиною людиною, не втримався і закохався у білявку-кар’єристку.

Нагадуємо, що пара так і не одружилася, але має спільну доньку Василину.

Схожі статті