Наталія Могилевська поділилася хвилюючою таємницею: “Закохалася у чоловіка молодшого за мене на 10 років”

Наталія Могилевська схвилювала мережу зізнаннями. Усі деталі у статті.

За декілька останніх років відома українська виконавиця Наталія Могилевська стала активною користувачкою соціальних мереж. Завдяки Instagram вона має можливість завжди знаходитися на зв’язку зі своїми фанатами, з якими, до речі, обожнює взаємодіяти та першою повідомляти про свої творчі досягнення. Втім, на особисте життя це правило не розповсюджується. Могилевська старанно приховує усе, що пов’язано з її обранцями та близькими.

Таємниці для Наталі Могилевської

Зате співачка обожнює чужі таємниці. Так, Наталія Могилевська регулярно просить шанувальників своєї творчості публічно поділитися з нею своїми таємницями. Чого тільки не начиталася аудиторія співачки. Хтось зізнається у зрадах, хтось про заборонене кохання, хтось про свої маленький гріхи.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Артистка майже ніколи не ділиться своїми враженнями від чергової історії, а публікує їх на осуд своїх підписників.

Так, нещодавно Наталія опублікувала чергову таємницю: жінка зізналася, що заміжня, але закохана у хлопця, який молодший за неї на 10 років. Могилевська як завжди уникала будь-яких коментарів, хоча для неї ця ситуація дуже знайома.

Скріншот сторінки Наталі Могилевської

Нагадаємо, що відносини співачки з цивільним чоловіком Єгором Долініним почали псуватися, Наталю почали помічати в компанії зовсім молоденького хлопчини. Ним виявився 24-річний студент театрального університету ім. Карпенко-Карого та актор драмтеатру ім. Франко Олександр Новиченко. Кром цього хлопець працював в модельному агентстві Як дізналися журналісти, хлопець був не з бідних – їздив на дорогих автівках, скупався в бутиках “PRADO” і багато подорожував.

Схожі статті