Після чуток про роман з Нелею Шовкопляс Єгор Гордєєв показав, хто слідкує за чистотою у нього вдома

Єгор Гордєєв вперше за довгий час показав свою квартиру і розповів, хто слідкує за чистотою в нього вдома.

Єгор Гордєєв — один з найвідоміших українських холостяків. Телеведучому вдається приховувати своїх обранець та захищати особисте життя від преси. Зірка і сам журналіст, тому точно знає, як уникати публічності.

Єгор днями і ночами знаходиться поза межами своєї холостяцької квартири. І хоча він живе не один, а зі своїм вірним песиком Джумом, питання прибирання, у його випадку, стає гострим. Також не секрет, що і він, і його колега Неля Шовкопляс, обожнюють чистоту. Про це вони говорили неодноразово.

Хто прибирається вдома у Єгора?

Нещодавно Єгор Гордєєв опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram щиросердечне зізнання. У його квартирі прибирається не він, а клінінгова компанія.

Скріншот сторінки Єгора Гордєєва

Роботу цієї служби він оцінює дуже високо. Мовляв, ані пилинки не залишається.

Варто відмітити, що до послуг клінінгових компаній звертається не один Єгор. Так, нещодавно молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповідала, що змушена звертатися до прибиральників, адже вона, будучи молодою матусею, не встигає стежити за хазяйством. Серед любителів наймати людей для прибирання є і Оля Полякова, яка володіє доволі великими жилими територіями. Цей список поповнює і Ольга Сумська. Квартира маленька, але вони з Борисюком постійно знаходяться на гастролях.

Сподіватимемося, що Єгор Гордєєв найближчим часом знайди людину, з яким йому буде приємно навіть займатися домашнім прибиранням. Адже це також частина сімейного життя, а з коханою людиною може приносити задоволення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.