Поки Потап на гастролях, Настя Каменських дарує свої поцілунки та обійми іншому: що скаже чоловік?

Що відбувається у житті Насті Каменських та Потапа і чому співачка цілувала Горбунова?

Не так давно Олексій Потапенко відправився у концертний тур, а Настя Каменських приступила до зйомок другого сезону “Маска”. Подружжя не може проводити час разом, але постійно підтримує зв’язок, а також іноді бачиться на заходах, на які обидва запрошені.

Настя Каменських поцілувала Юрія Горбунова

На одному з таких заходів, Настя Каменських ніжно поцілувала Юрія Горбунова. Однак, привід був доволі серйозний — день народження телеведучого, яке справили одразу після появи його малюка, який через декілька днів раптово з’явився на світ. Дружина Юрія Катя Осадча на той момент тільки-но повернулася з пологового.

Варто додати, що знаменитості доволі близькі між собою, адже Потап охрестив первістка Юрія Івана Горбунова.

Скріншот сторінки Насті Каменських

Поцілунок з невідомим

Однак, через декілька годин на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явилася ще одна світлина, на якій зірка цілувала вже іншого чоловіка.

Скріншот сторінки Насті Каменських

Співачка опублікувала архівне фото та привітала чоловіка, який зображений на ньому з днем народження.

Очевидно, що у пари все в порядку, але, можливо, Настя Каменських вирішила додати трохи перцю їхні взаєминам і тому змусила Олексія Потапенко трошки поревнувати. Тим паче, що самі виконавці не приховують того, що їм подобається це відчуття, адже у стосунках зберігається вогонь. Саме тому Потап обожнюю фотографувати Каменських на пляжі, а артистка, в свою чергу, закохується у Потапа ще сильніше, коли до нього залицяються фанатки. Головне — не перебрати з цим методом, і вчасно зупинитися.

Схожі статті