Олег Винник показав, скільки охоронців його супроводжує під час зйомок: цілий загін обороняє від вовчиць

Олег Винник - відомий артист, який збирає багато сотні натовпи на концертах. Подивіться скільки охоронців оточує співака.

Олега Винника часто заради жарту називають Головним вовком країни. Він має багато фанатів, які у мережі називають себе “Многосчастьєвск”. Втім, ще не було жодного випадку, коли б хтось з прихильників надокучив зірці. Навпаки, всі поводять себе достатньо чемно. Тим не менш, на виступах та зйомках знаменитість завжди під охороною.

“Усе під контролем”, – пише артист.

Стоїть Олег Винник в оточенні п’яти кремезних охоронців, які виглядають так, наче зійшли з плакату голівудського бойовика. Та прихильники помітили, що хлопці виглядають достатньо позитивно. У коментарях написали:

  • Такі позитивні
  • Те, що у вас все під контролем – це навіть ніхто не сумнівається
  • Які гарні парубки, наче ансамбль
  • Прихильники можуть бути впевнені – їхній кумир під надійним контролем

Як поводиться з прихильниками Олег Винник?

На концертах знаменитість просто утопає у квітах. Ще перед виступом співака чекають на вході з плакатами та кульками фанатки. Є навіть такі випадки, коли на виступ до зірки слухачі йшли пішли всю ніч.

Сам же Головний вовк країни розповідав не раз в інтерв’ю, що шанобливо ставиться до всіх, хто любить його музику. Він читає всі листи, що присилають прихильники та навіть деякі дуже добре пам’ятає. Олег говорить, що відчуває, що не має права ігнорувати фанатів.

Фан-клуб Олега Винника

Проте, зірка вміє тримати особисті кордони та не плутає особисте з робочим. Досі він не розповів фанаткам про свій сімейний стан.

Дізнайтеся більше про життя Головного вовка країни у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.