Аніта Луценко вперше показала свого чоловіка та розкрила його прізвище: тепер ясно, на кого схожа донька

Відома на українському телебаченні спортсменка, експерт по схудненню та фітнес-тренерка Аніта Луценко нарешті показала свого чоловіка, якому народила доньку.

Аніта Луценко стала улюбленицею глядачів після участі в проєкті “Зважені та щасливі” як зіркова наставниця. Ще вона неодноразово з’являлася у корисному шоу Надії Матвєєвої “Все буде добре”, у кількох сезонах “Хто зверху?”, а також героїня статті підкорювала паркет “Танців з зірками”.

Незважаючи на рівень своєї популярності, в соцмережах Аніта частіше за все ділиться порадами щодо спорту та харчування. Зрідка вона публікує особисті фото з дитиною, а ще рідше – з коханим чоловіком.

Аніта Луценко з донькою
Аніта Луценко з донькою

Мамою Луценко стала 5 років тому, у неї народилася донечка Мія. Батьком дівчинки є цивільний чоловік тренерки, особистість якого вона донедавна щосили приховувала, оскільки він сам людина непублічна і публічності не хоче. Втім, здається, що все змінилося.

У себе в Інстаграмі Аніта Луценко розмістила серію кадрів, на яких вона разом з обранцем зображена під час спільної пробіжки. Спочатку чоловіка зняли зі спини, а потім і з обличчя. Більше того, на відео є посилання на його сторінку.

Аніта Луценко на пробіжці разом з чоловіком. Скріншот з її Інстаграм-сторінки
Аніта Луценко на пробіжці разом з чоловіком

Так, з’ясувалося, що коханого спортсменки звуть Олександр Лозовцов. Він майстер цигун з 25-річним досвідом практики. Це традиційна лікувальна фізкультура, в основі якої лежать дихальні практики та медитація. Цьому ремеслу чоловік навчався у Китаї, Індії та на Тибеті. Раніше Луценко навіть анонсувала його семінар для бажаючих, але ніхто навіть не підозрював, що вони пара.

Скріншот зі сторінки коханого Аніти Луценко в Інстаграмі
Скріншот зі сторінки коханого Аніти Луценко в Інстаграмі

Аніта і Олександр поки офіційно не одружені, однак фактично вони вже створили сім’ю і давно живуть разом.

Схожі статті