Настя Каменських загартовується у крижаному басейні: востаннє хизується талією, поки не виріс вагітний живіт

Настя Каменських сьогодні вранці лишилася сама і, поки Потап проводжав сина до школи, порадувала фанатів сміливими знимками.

Настя Каменських обожнює епатувати та провокувати підписників. Артистка показала, як почала загартовуватися перед холодним сезоном. Відео, як опублікувала зірка, приголомшило фанатів.

Настя Каменських

У сторіз в інстаграмі співачка показала, як зранку запірнула у свій басейн. Знаменитість не очікувала, що вода буде настільки холодною. Видно, що артистка ще й забула свій купальний костюм.

“Ви знали, що контрастний душ, пірнання у проруб чи холодний басейн відновлює енергію та загартовує ментальне й фізичне тіло”, – пише Каменських.

Настя Каменських

Ось так почався навчальний рік для Насті. Хоча до школи їй поки немає кого проводжати у цей день, все одно зірка вирішила привітати своїх прихильників зі святом знань. Артистка вирішила перевтілитися у старшокласницю з фіолетовим волоссям та надіти строгу шкільну жилетку.

“Для мене цей день завжди буде пов’язаний з найтеплішими моментами з дитинства”, – натхненно пише зірка на сторінці в інстаграмі.

Сьогодні Настю лишили на самоті, адже Її ж чоловік, репер Потап, весь ранок присвятив сину Андрію. Хлопець пішов у 7-й клас, але День знань захотів провести разом з рідними. Цього ж дня школяр отримував підручники і допомога сильного батька була доречною.

Син та батько нарядилися заради свята. Потап вирішив піти у строгому костюмі у клітинку, а Андрій обрав для першого дзвоника просту білу сорочку та чорні штани. Для вчительки підготували ніжний букет квітів.

Схожі статті