Тіна Кароль продемонструвала осінній образ на концерті

Українська співачка Тіна Кароль дала камерний концерт з нагоди виходу трилогії «Знайти своїх».

18 вересня співачка презентувала новий альбом-трилогію «Знайти своїх». З цієї нагоди артистка організувала у студії звукозапису «Xit FM» онлайн концерт, на якому заспівала найкращі композиції з нового альбому. Зважаючи, що за час карантину такі заходи стали популярною альтернативою живим концертам, Тіна Кароль скористалася нагодою і теж порадувала прихильників таким концертом.

Незважаючи на те, що концерт був без глядачів у студії, зірка не знехтувала можливістю продемонструвати новий образ, який припав підписникам до смаку. Тіна Кароль одягнула довгу білу сукню, поверх неї біле худі і на ногах співачки красувалися нюдові босоніжки. В такому образі  зірка поєднала елегантність і затишок, якого додали великі білі ведмеді та чашка з кавою.

До того ж, таке поєднання є трендом цієї осені.

Цей концерт зірка провела майже без макіяжу і складної укладки, чого не могли не зауважити прихильники, адже так зірка мала максимально природний, навіть домашній вигляд.

 

 

Під записом виступу улюбленої співачки прихильники поділилися враженнями від такого концерту. «Весь вечір не покидало відчуття, що знаходилася на дуже затишному квартирнику», «Своїм голосом може розтопити навіть найхолодніші серця», «Лайвові виступи – просто неймовірна любов + саксофон додав чарівності», «так чарівно», «Тіна ви сама як космос, безмежно прекрасний і харизматичний – голос, харизма, талант все в вас. Браво!!!», – написали прихильники співачки. Також вони відмітили, що виконавиці дуже гарно без макіяжу, а сам концерт і атмосфера були неймовірними. За це Тіна Кароль отримала ще й порцію подяк від поціновувачів свого таланту.

Нагадаємо, що останнім часом всі осінні образи співачки максимально прості і комфортні. Саме їх Тіна Кароль і обирає в повсякденному житті.

 

 

Прихильники в коментарях оцінили образ улюбленої співачки і зізналися, що дуже її люблють.

Тіна Кароль вважається найстильнішою виконавицею сучасно української естради. Її образи лаконічні і розкішні водночас.

Схожі статті