Хто оточує українського актора Артура Логая? Діти від різних жінок, дружина-конкурентка і таємничі батьки

Популярність Артура Логая підвищується, а його родина стає об'єктом цікавості.

Артур Логай прославився завдяки зйомках у серіалах вітчизняного виробництва, також у “Х-Факторі”. Особисте життя знаменитість не надто приховує, але до його батьків журналісти дістатися не в змозі.

Дружина і діти

Вперше Артур Логай став батьком дуже рано. У віці 22 років чоловік дізнався, що таке мати сина. Однак, з жінкою, яка народила йому первістка він не зміг налагодити стосунки.

Одружився Артур на своїй колезі та партнерці по серіалу “Київ вдень та вночі” Євгенії Павленко. У 2019 році у нього народився син Лев.

Артур Логай з дружиною Євгенією та сином Левом

Якось актор розповів в одному з інтерв’ю, як складається його життя після народження дитини.

“У мене діти від різних жінок. Старшому в квітні буде 4, а молодшому – рік і 3 місяці. Якщо говорити про молодшого, то, звичайно, ми змінилися. Це повна трансформація відносин. Коли з’являється чоловік або дружина – ви живете удвох, приділяєте увагу один одному, вам нічого не заважає зірватися і спонтанно кудись поїхати або закритися вдома і нічого не робити. А коли народжується дитина, він вимагає дуже багато уваги”, — прокоментував Артур Логай.

Варто відмітити, що Артур з дружиною планували стати батьками і готувалися до вагітності. Також він не приховує, що любить дітей неоднаково, але вміло це приховує.

На превеликий жаль, інформації про батьків Артура Логая взагалі немає. Навіть у біографії на платформі Вікіпедія не згадується   ані слова про жодного з них.

Схожі статті