Вагітна Оля Полякова у блискучому костюмі показала великий живіт зі сцени: тепер на сцені не пострибаєш

Оля Полякова з'явилася перед публікою у доволі цікавому стані.

Оля Полякова є мамою двох прекрасних доньок: Марії та Аліси. Співачка стала народила їх рано, чому насправді дуже рада, адже потім змогла повністю присвятити себе кар’єрі. Про можливість народження третьої дитини навіть і мова не йшла, але іноді стаються несподівані речі.

Оля Полякова можливо вагітна

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилися відеоролики з її чергового виступу під час гастролей. Оля завжди публікує подібні відео, щоб показати фанатам, як проходять її концерти. Варто віддати належне зірці — вона присвячує ділу усю себе.

Скріншот сторінки Олі Полякової

Однак, неможливо не помітити, що у цей раз у артистки був доволі помітний животик, який вона намагалася приховати за допомогою поясу. Сама Суперблондинка ніяк не змінювала концертних нарядів і вийшла на сцену у блискучому купальнику, який підкреслював кожний недолік фігури. Тому не дивно, що живіт одразу ж кидається в очі.

Імовірність майбутнього поповнення збільшується через те, що у Вадима Полякова так і не з’явилося спадкоємця. Зазвичай, чоловіки воліють стати татом сину.

Оля Полякова
Оля Полякова

Нагадуємо, що не так давно співачка зізналася, що її шлюб з Вадимом переживає кризу. Пара не може розірватися між кар’єрою і сім’єю і тому замало часу приділяє одне одному. Однак, розлучення артистка не боїться. Не так давно Оля зізнавалася, що повністю забезпечила себе та своїх доньок на випадок, якщо шлюб зруйнується. Підписники вже давно запідозрили, що артистка не просто так відпочиває без чоловіка, хоча подорожує дуже часто.

Схожі статті