Борщ від Ольги Сумської: зірка додає незвичний інгредієнт, про який багато господинь навіть не здогадуються

Акторка театру та кіно Ольга Сумська власноруч приготувала для своєї сім'ї натуральний і корисний обід. До борщу вона додала дещо особливе. А для другої страви обрала популярну літню кукурудзу.

Акторка театру та кіно Ольга Сумська власноруч приготувала для своєї сім’ї натуральний і корисний обід. До борщу вона додала дещо особливе. А для другої страви обрала популярну літню кукурудзу.

Українська акторка та телеведуча Ольга Сумська приготувала справжній український запашний борщ, за фільмувала його на відео та виклала в соціальній мережі Instagram. Борщ ще був таким гарячим, що камера на яку зірка знімала свій смачний обід практично вся покрилася парою.

Легендарна Ольга Сумська показала свій рецепт борща з молодих овочів
Легендарна Ольга Сумська показала свій рецепт борща з молодих овочів

Борщ Ольги Сумської не простий. Туди вона додає інгредієнт, який навряд чи додає кожна перша жінка в Україні. Хтось може і додає, але далеко-далеко не кожна. І це — базилік.

“Борщик з молодих овочів з базиліком”, – підписала свою stories Ольга Сумська.

Базилік до свого борщу легендарна акторка театру та кіно додає не просто так. Адже свіже листя цієї рослини містить чимало вітамінів А, К, С, залізо, кальцій, фолієву кислоту та марганець. А ще містить в собі антиоксиданти та флавоноїди. Вони зменшують вплив шкідливих хімічних речовин та токсинів на організм людини. Базилік також корисний для зміцнення імунітету і його легко придбати будь-де: на ринку чи в супермаркеті.

Легендарна Ольга Сумська показала свій рецепт борща з молодих овочів
Легендарна Ольга Сумська показала свій рецепт борща з молодих овочів

До борщу Ольга Сумська ще й зварила солодку та запашну кукурудзу. Повну каструлю. І показала її своїм підписникам “з пилу, з гаряча”. Тож в раціоні стрункої співачки є така рослина. Вона містить величезну кількість вітаміну Е, А і С, нікотинової кислоти, фолієвої кислоти, калію, кальцію, натрію, нікель, фосфору і магнію. Словом усе те, що необхідно і потрібно для жіночої краси на здоров’я. Єдине що є нюанс — при варінні частина корисних речовин у кукурудзі зникає.

Тож акторка знайшла час і можливість приготувати для своєї сім’ї смачний, домашній і натуральний обід цим спекотним літом. Як часто зірка це робить невідомо, але імовірніше всього, що через свій насичений робочий графік у неї це виходить точно не кожен день. А коли виходить, то це вже справжній святковий обід! Утім готувати власноруч Ольга Сумська точно вміє і може.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.