Чим живе єдиний брат Тіни Кароль: на знамениту родичку не схожий, чорнявий, смаглявий, носить моноброву

Деколи брат і сестра настільки не схожі між собою, що важко повірити, що вони - родичі. Подивіться лише на родину Тіни Кароль.

Тонка дзвінка білявка Тіна Кароль рідко говорить про родину. Її мама, тато, брат – всіх покриває завіса таємничості. Втім, нам вдалося знайти знимки Станіслава Григоровича Лібермана. Це людина, з якою зростала артистка – її рідний брат.

Родич тієї самої

Йому було лише 4 роки, коли мама оповістила: “У тебе буде сестричка”. Маленька Таня виросла буквально на руках у Станіслава. З роками надійне плече брата буде виручати Кароль не раз.

Родина Тіни Кароль
Родина Тіни Кароль

Станіслав буде її підтримкою та опорою, і він не уявлятиме, що єдиному сину співачки він замінить батька, коли не стане Євгена Огіра. Саме спираючись на брата, Тіна піде проводжати коханого в останню путь.

Та у самого Лібермана-молодшого є власне не менш цікаве від сестринського життя. Чоловік може похвалитися перемогою на любовному фронті. У нього справжня красуня-дружина та успішна кар’єра. Станіслав, на відміну від Тіни, вирішив присвятити себе юриспруденції. Чоловіка не вабила сцена і він вирішив стати адвокатом.

Брат Тіни Кароль Станіслав і його дружина Наталя, сестра Ірми Вітовської
Брат Тіни Кароль Станіслав і його дружина Наталя, сестра Ірми Вітовської

У подружжя народилася чудова донечка, яка нагадує Тіну у дитинстві, але так багато рис взяла від батька. Кароль її просто обожнює, а сам Станіслав ставиться, як до найдорожчого скарбу.

Тіна з племінницею

“Три покоління принцес”, – пише натхненно брат артистки, тим самим підкреслюючи своє ставлення до жінок у родині.

Для самої поп-діви Станіслав є дуже дорогою людиною. Вона за можливості проводить з ним час та згадує публічно.

Тіна Кароль з мамою та братом
Тіна Кароль з мамою та братом

Проте, знаменитість ніколи не показувала рідну людину у себе на сторінках, адже поважає вибір Стаса не з’являтися з нею не публіці.

Схожі статті