Дан Балан повернувся в Україну і відгуляв гучне весілля: неймовірної краси наречена та атмосфера кохання

Дан Балан повернувся в Україну та відіграв весілля.

Дан Балан — затятий холостяк. Важко уявити, щоб молдавський артист, заявив про серйозні стосунки з якоюсь зі своїх обраниць. Однак, усе добігає свого кінця. Але Дана Балана це поки що не стосується.

Дан Балан на весіллі

Після карантинних обмежень та кризи, яку вони привнесли у життя артистів останні беруться за будь-які замовлення. А весілля — найприємніші з них.

Нещодавно у соціальній мережі Інстаграм з’явилися нові відеоролики, у яких Дан Балан був головним героєм. Артист був запрошеним на захід для чергового виступу. Поряд з ним виступала Віра Брежнєва.

Варто відмітити, що учать виконавця коштує доволі дорого, на рівні з Тіною Кароль, тому торжество не можна назвати дешевим.

В серпні 2020 року Зінченко і Седан зіграли в Києві весілля, приурочивши її до дня незалежності України. Кадри саме з цього заходу потрапили до мережі. Гостей весілля розважав, окрім Віри Брежнєвої, і Дана Балана, Дмитро Монатік. Але вони були не єдиними зірковими гостями на церемонії.

Винуватці торжества

На весіллі, наприклад, був присутній головний тренер збірної України Андрій Шевченко. Легендарний футболіст відважив пачку компліментів нареченому, а наостанок іронічно жартував.

Свято будо влаштовано в одному з найелітніших холлів в Києві і, ймовірно, на торжество було витрачено не менше 30 тисяч доларів.

На превеликий жаль, Тіни Кароль там помітно не було, а вони з з Даном могли б прекрасно заспівати дуетом.

Схожі статті