Родина Матвієнко і Мірзояна на межі розпаду: як тільки Тоні виповнилося 40, стала нікому не потрібною

Відомі українські виконавці Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко дали спільне інтерв'ю, у якому розповіли про кризи у подружньому житті.

Початком романтичної історії Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна став вокальний проєкт “Голос країни”. 10 років тому вони вперше зустрілися одне з одним, але стосунки між ними зав’язалися далеко не одразу – на той момент Арсен був одружений.

Зі своєю першою дружиною співак виховував двох синів, тому дуже довго вагався – чи давати волю почуттям до Антоніни. Майже рік він виношував ці думки у себе в голові, однак врешті-решт вирішив у всьому зізнатися та полишив жінку заради Матвієнко.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

Публіка охрестила Тоню розлучницею, а Мірзояна зрадником. Втім, вони змогли витримати хвилю осуду та побудували сім’ю. Офіційним подружжям герої статті стали у 2017-му, коли їхній спільній доньці було півтора рочки. До речі, дівчинку вони назвали на честь знаменитої бабусі Ніни Митрофанівни.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Закохані приймають одне одного такими, якими вони є, однак від криз у шлюбі це рятує не завжди. Так, Арсен і Тоні стали гостями ефіру програми “Твій день” на каналі 1+1, Матвієнко зізналася, що важко сприймає свій вік – нещодавно їй виповнилося 40. Це відбивається і на стосунках з чоловіком:

“У жінок, мені здається, це більш болючіше питання. Просто я завжди відчувала себе, скажемо, дівчиськом. Якщо хтось мене знає, я в душі дуже молода, і Арсен завжди кричить: “Коли ти подорослішаєш?!”. І тут ювілей, 40 років… Таке починається – ти вже нікому не потрібна, як на сцені тебе будуть сприймати…”.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко у програмі Твій день
Тоня Матвієнко

Відпустити ситуацію Матвієнко допомогло підведення підсумків, чого вона досягла у свої 40 – у неї двоє дітей, люблячий чоловік, вона співає і гарно виглядає, всі близькі та рідні здорові, отже, все взагалі чудово.

Мірзоян додав, що криза середнього віку у дружини тривала два тижні, тому він, мовляв, майже її не відчув. Тоді Тоня заперечила:

“Ти що, забувся? Я в один момент ледь не пішла від тебе!”.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко у програмі Твій день
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко у програмі Твій день

На щастя, все обійшлося.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.