Еллерт після розставання з Мішиною ошатно вбрався і відгуляв весілля: перший танець молодят запалив танцпол

Обранець головної холостячки країни Ксенії Мішиної Олександр Еллерт показав кадри з весілля, на які потрапив і перший танець молодят.

Кохання Мішиної і Еллерта розвивалося на очах у мільйонів телеглядачів, які захоплено спостерігали за їхніми стосунками у проєкті “Холостячка”. Серед безлічі статних кандидатів на своє серце акторка врешті-решт сказала “так” автору жартів студії “Квартал 95”.

Закохані не приховували почуттів на публіці, як раптом несподівано для всіх вони розійшлися. Пояснень стосовно рішення про розставання пара не дала, хоча відреагували вони на це по-різному. Ксюша повідомила новину вельми драматично, тоді як Саша підключив своє почуття гумору.

Олександр Еллкрт та Ксенія Мішина
Олександр Еллкрт та Ксенія Мішина

Згодом після розриву мережею поширилися чутки про возз’єднання героїв “Холостячки”. Еллерт привітав Мішину з річницею, після чого вони нібито разом вирушили у відпустку на Кіпр. Поки збентежені шанувальники чекають на їхні коментарі з приводу ситуації, чоловік засвітився на весіллі. Не поспішайте дивуватися – наречений не він.

Ні для кого не секрет, що Олександра часто запрошують на весілля у якості ведучого. Так сталося і на цей раз. В Інстаграмі Еллерт показав перший танець молодят, під час якого танцювали й усі гості. До речі, музичний супровід був досить нетиповим – танцпол вибухав під пісню “Smack my bitch up” гурту The Prodigy.

Еллерт показав танець молодят
Еллерт показав танець молодят

Також фотографи зняли той момент, коли переможець “Холостячки” реєстрував шлюб. У такому ошатному костюмі він і сам виглядає наче жених.

Олександр Еллерт на весіллі
Олександр Еллерт на весіллі

Втім, фанати сподіваються, що незабаром Еллерт теж піде під вінець, і не з будь-ким, а саме з Ксенією Мішиною, адже нещодавно на весіллі своїх друзів вона зловила букет нареченої.

Схожі статті