Садиба гігантських розмірів з балконами і садом: як виглядає маєток колишньої дружини Пономарьова Мозгової?

Олена Мозгова володіє прекрасною садибою, яку неможливо сховати.

46-річна дочка легендарного українського композитора Миколи Мозгового, продюсер, волонтер і мама трьох чарівних донечок перебуває у шлюбі зі співаком, який молодший за неї на 10 років, Девідом Аксельродом. Звісно, пара має серйозний капітал та багато нерухомості, але неможливо не звернути увагу на садибу сім’ї, яка нагадує старовинний маєток князів.

Садиба Олени Мозгової

Садиба Олени Мозгової знаходиться у передмісті Києва. Будівля пофарбована у світлий колір і має велику кількість широких вікон, які прикрашають вигляд маєтку.

Маєток Олени Мозгової

Варто відмітити, що Олена, судячи з усього, велика фанатка кованого заліза, адже саме цей елемент прикрашає екстер’єр будинку. Зіркова родина має можливість насолоджуватися красою саду, який виріс на території садиби.

Скріншот запису Олени Мозгової

Також з цим маєтком пов’язані не самі приємні спогади. Так, декілька років тому відомо продюсерка повідомила, що невідомий розбив скло її вікна та пробрався усередину. Поцупити чоловік нічого не встиг, але забруднив підлогу та зіпсував майно зірки.

У мережі є інформація щодо того, що Олена Мозгова намагалася продати садиба. Втім, чи змогла вона втілити своє бажання у життя невідомо.

Нагадуємо, що декілька місяців назад Олександр Пономарьов серйозно посварився зі своєю колишньою дружиною Оленою Мозговою. Справа в тому, що співак звинуватив екс-обранецю у подружній зраді. Артист наполягав, що причина розлучення полягала у невірності продюсерки. Донька композитора відреагувала дуже гостро та зробила публічне звернення до Олександра, у якому попросила його більше ніколи її не згадувати.

Схожі статті