Вісім років коми: як сьогодні виглядає єдина донька Юлії Висоцкої і Андрія Кончаловського (ФОТО)

Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський востаннє говорили зі своєю дочкою Машею 8 років тому, а все через те, що саме стільки вона вже знаходиться у комі.

Сімейний відпочинок Висоцької і Кончаловського у Франції у 2013 році в один момент перетворився для пари у трагедію – авто, в якому вони їхали разом з дітьми втрапив у ДТП. Для самих Юлії і Андрія Сергійовича все обійшлося, як і для сина Петра, але донька Маша не пристебнулася ременем безпеки, що ледь не позбавило її життя.

Коли 13-річна дівчинка опинилася в руках лікарів, її ввели у штучну кому. Ця міра була екстреною і необхідною, однак з тих самих пір дитина так і не приходила до тями.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька з дітьми
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька з дітьми

Зіркові батьки не втрачають надії та називають головною метою свого життя – вилікувати дочку. Заради цього вони продовжують працювати, відвідувати світські заходи і вести соціальні мережі, проте, тема Маші в інтерв’ю для них майже закрита. Висоцька лише дала зрозуміти, що її рана не закрилася і не закриється ніколи, не дивлячись на те, що оточуючі звикли бачити Юлію з щасливою усмішкою на обличчі.

Звісно, нових фото Марії у вільному доступі немає, тож шанувальники порівнюють дитячі знімки дівчинки та її мами-акторки, зазначаючи, що вони дуже схожі між собою.

Юлія Висоцька та її дочка Маша у дитинстві
Юлія Висоцька та її дочка Маша у дитинстві

Ось і коли Висоцька поділилася фотграфією зі своєї юності, на котрій їй 23-24 роки, а її спадкоємиці скоро виповниться 22, коментатори припустили, що саме так сьогодні могла б виглядати Маша.

Юлія Висоцька у молодості
Юлія Висоцька у молодості

А якщо хочете дізнатися, як аварія вплинула на подружні стосунки Юлії і Андрія Кончаловського, дивіться наступне відео:

Схожі статті