Історія кохання Віри Брєжнєвої та Костянтина Меладзе: як сільська простачка отримала іменитого продюсера

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе таємно одружилися у 2015 році. Хоча їхні стосунки розпочалися набагато раніше, і ця історія кохання обвіяна таємницями.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розкрили свої стосунки лише у 2015 році. Тоді пара зіграла таємне весілля. За словами подружжя, про цю подію не знали навіть найближчі друзі та знайомі. Лише удвох вони полетіли в Італію, де скромно розписалися в одній із офіційних установ, а потім влаштували собі романтичну вечерю на берегу моря.

Однак, чутки про кохання продюсера та блондинки з золотого складу “ВІА Гри” ходили ще задовго до офіційного зізнання пари. Це й не дивно. Адже у Віри були стосунки з одним із українських олігархів, а Меладзе був одружений та виховував у шлюбі двох доньок і сина. З дружиною Яною вони прожили разом дев’ятнадцять років, тому не просто було наважитися зруйнувати цей шлюб. Але у 2014-му подружжя оголосило про розлучення.

Меладзе з першою дружиною та доньками
Меладзе з першою дружиною та доньками

Коли саме розпочалися стосунки Віри та Костянтина невідомо. Але колеги по цеху та люди, наближені до ВІА Гри, розповідали, що блондинка відразу запала в душу своєму продюсеру і саме нею він надихався, коли створював пісні золотого складу.

Хоча сам композитор на одному з інтерв’ю зізнався, що кохання до Віри проснулося не відразу. Він взагалі не розуміє усіх казок про перше кохання. Хоча, як тільки побачив майбутню дружину, відразу відчув до неї симпатію.

Обидва не зізнаються, коли саме вирішили, що вони створені один для одного. Хоча Меладзе і підкреслював, що до 45 років для нього на першому місці завжди стояла робота. Але Віра змогла змінити відношення до власних пріоритетів.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.