Максим Галкін відростив бороду та приміряв дивне вбрання: виглядає ровесником Алли Пугачової (ФОТО)

Максим Галкін у своєму Instagram з'явився в незвичному для себе образі: з бородою та в шикарному наряді часів імперії.

Телеведучий та шоумен Максим Галкін зараз перебуває на зйомках нового шоу, якого саме поки що тримає в секреті. При цьому він не відмовляє собі в задоволенні побалувати своїх прихильників ексклюзивними кадрами зі знімального майданчика.

В останніх двох публікаціях Галкін з’явився у незвичайному образі в стилі імперських часів. Максим позував у яскравому кожусі з оздобленням у формі коштовностей і хутряній шапці. Одак найбільше прихильників шоумена в цьому образі зацікавив не одяг, а гостра борідка, яка скоріш за все є накладною. Хоча коментатори відзначили, що вона пасує Галкіну, не дивлячись на те, що додає йому віку.

Фото з Instagram Максима Галкіна
Фото з Instagram Максима Галкіна

Також реакцію викликало відео, яке Галкін зняв у цьому ж образі. У кадрі телеведучий просто йде з серйозним та навіть дещо суворим виразом обличчя та час від часу дивиться у камеру.

 

  • “Погляд чимось нагадує Нагієва”;
  • “Вам так треба приїхати в Пітер та по місту покататися”;
  • “Максим Грозний”;
  • “Максиме, вам треба зніматися у кіно. Історичні образи ваше все!”;
  • “На батьківські збори намилилися?” – прокоментували відео підписники блогу Галкіна.

1 вересня Максим Галкін разом із дружною Аллою Пугачовою відвели своїх дітей, двійнят Лізу та Гарі, до школи. Дітям виповнилося 6 років, тож вони вже можуть сміливо розпочати навчання. Зіркові малюки ходять до приватної школи, навчання у якій коштує понад 160 тисяч рублів за місяць.

Нагадаємо, що Ліза та Гарі народилися завдяки сурогатній матері, ім’я якої зіркове подружжя не розголошує.

Схожі статті