Алла Пугачова пофарбувалася в екстремальний блонд: робить все, щоб не підозрювали, що Ліза – не рідна донька

Співачка Алла Пугачова продемонструвала новий образ: Примадонна неначе посвіжіла та помолоділа завдяки новій зачісці.

Алла Пугачова ніколи не відмовляла собі в експериментах з зовнішністю та образами. Можливо, це одна із причин, яка допомогла їй стати однією з найпопулярніших та найбільш затребуваних співачок російської естради. Адже, окрім таланту та творчості, артиста вирізняє індивідуальність та власний неповторний образ.

Пугачову довгі роки всі впізнавали не лише за характерним голосом, а й за рудою кучерявою зачіскою та яскравими туніками різних кольорів. Проте з роками Алла Борисівна почала відходити від сталої зачіски та нарядів. І от зараз співачка з’явилася в кадрі зі світло-білим волоссям.

Дружину з новою зачіскою зняв на відео її чоловік, шоумен Максим Галкін. “Аллочка, красуня”, – прокоментував він.

У кадрі Алла та Максим стоять разом зі своїми дітьми – двійнятами Лізою та Гаррі, які цього року пішли до першого класу. До речі, багато прихильників цього творчого сімейства у коментарях відзначили, що після того, як Пугачова пофарбувалася в новий колір волосся, її донька стала ще більше схожою на неї.

Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Маленька Ліза відома своїм запальним характером, а також золотистими кучерями, які просто закохують в себе фанатів її зіркових батьків. Нагадаємо, що двійнят Лізу та Гаррі Пугачовій та Галкіну народила сурогатна мати, ім’я якої пара вирішила не розголошувати.

Прихильники оцінили нову зачіску Примадонни:

  • “Алла абсолютно чудесно виглядає. Дуже гарна. Максиме, дякую, що ділитеся!”;
  • “Алла красуня! Це правда”;
  • “Боже, Алла Борисівна красуня! Любов наша, до чого ж хороша!” – написали коментатори.

Схожі статті