Святослав Гринчук показав своє справжнє відношення до родини: “Робить вигляд, що він не зі мною”

Святослав Гринчук не став "татусем року", зате насмішив публіку.

У OSOKOR Residence пройшла щорічна церемонія “Тато року 2021”, яку заснував сайт 4mama.ua в 2019 році. На церемонії нагородили кращих батьків України в 9 номінаціях. Вели заходу зірки телеканалу “1 + 1” Марічка Падалко та Святослав Гринчук, які були неймовірно раді просувати сімейні цінності в Україні.

Хто отримав нагороди?

На церемонії співали Wellboy, учасник 5-го сезону “Голос Дiти” Ярослав Рогальський і Наталка Карпа. Батьком року в номінації “Тато в шоу-бізнесі” став лідер групи “Антитіла” Тарас Тополя. Нагороду йому вручала чарівна Катя Осадча, яка нещодавно народила третього сина.

Нагороду “Grand-тато” отримав актор Станіслав Боклан, однак присутні на премії він не зміг через зйомки. У номінації “Тато діяч культури” переміг дитячий письменник Олександр Дерманський ( “Чудове чудовисько”, “Стонадцять Халеп Остапа квіточки”, “маляки – принцеса Драконії”).

Падалко та Гринчук повеселилися

Для ведучих церемонії, це був прекрасний привід показати, наскільки для них важлива родина.

Варто відмітити, що без жартів не обійшлося. На особистій сторінці Марічки Падалко в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, на якому вона запалює на танцполі, а Святослав стоїть у стороні та сильно, навіть демонстративно ніяковіє.

Скріншот сторінки Марічки Падалко

Премію “Тато року” заснував сайт 4mama.ua в 2019 році. Переможців обирають голосуванням, яке проходить в два етапи: оцінка журі та народне голосування. Після підрахунку всіх голосів організатори вибирають переможця в кожній категорії.

Схожі статті