Марічка Падалко розповіла про свого першого чоловіка: хто він і чому не зміг суперничати з Єгором Соболєвим?

Для Марічки Падалко шлюб з Єгором Соболєвим був другим: чому не склалися у зірки попередні стосунки?

Шлюб Марічки Падалко та Єгора Соболєва став справжньою подією у світі шоу-бізнесу: талановита ведуча, рішучий журналіст – їхня пара була створена на небесах. Так думали всі прихильники цих зірок. Дійсно, доля не помилилася, об’єднавши ці два серця. Вже багато років знаменитості разом, а ще на диво у Марічки саме у цих стосунках з’явилися діти.

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко з родиною

Цікаво, що ведуча не могла завагітніти за всі 15 років у перших стосунках. Про свого першого обранця знаменитість воліє згадувати нечасто.

Втім, редакції “Сенсація” вдалося дізнатися, ким же таки був екс-коханий Падалко.

Знайомі зі школи

Чоловік навчався з артисткою ще у школі. Кохання знайшло пару ще у підлітковому віці. Марічці було 14 років, а її обранцю 15. Як і всі підлітки закохані почували себе дуже дорослими. Втім, ніхто з них і не міг подумати, що ці стосунки не будуть тривати все життя, як загадували юні чоловік з дружиною. Ось такою Падалко покохав її перший обранець.

Марічка Падалко

Знаменитість розповіла, що все-таки стало причиною розриву стосунків. Причина виявилася банальною. Річ у тім, що партнери подорослішали, стали кожен розвиватися у своїй царині. Марічка відчула, якою впливовою ведучою вона стає. Крім цього, у її життя увірвалася її справжня половинка – Єгор Соболєв.

Падалко зізнається, що наважитися на зміни було непросто. Проте, вона для себе вирішила так: якщо нічого не змінить у житті у 30, до кінця днів буде шкодувати.

Схожі статті