Софія Ротару не стрималася і показала улюбленого чоловіка: молодший за виконавицю, а вже дуже заможний

Софія Ротару має маленьку, але міцну родину, у якої є голова.

Софія Ротару вважається однією з найбільш закритих співачок у вітчизняному шоу-бізнесі. Однак на цей раз прославлена ​​артистка зробила виняток.

У родині підріс завидний холостяк

Софія Ротару вкрай рідко ділиться з численними шанувальниками деталями свого особистого життя. Вона взагалі майже не дає інтерв’ю, не відвідує світських заходів, не знімається на телебаченні. Фанатам тільки і залишається, що задовольнятися чутками та рідкісними публікаціями, які з’являються на офіційній сторінці Ротару в соціальній мережі Інстаграм.

Софія Ротару з онуками
Софія Ротару з онуками

Не секрет, що у артистки велика сім’я, і ​​своє життя вона мудро розподіляє на роботу і турботу про близьких. З усіма родичами Софія Михайлівна намагається підтримувати відносини, цікавитися їх життям, допомагати. Так, наприклад, співачка похвалилася перед підписниками талантом свого дорослого онука Анатолія.

Як виявилося, коханий чоловік Софії Ротару виступив на фестивалі White Nights у Києві. Анатолій представив публіці його новий трек під назвою “Hold The Line”.

“Вітаю з прем’єрою на публіці твого нового треку HOLD THE LINE. Твій DJ сет зібрав повний майданчик! Пишаюся і люблю”- написала Ротару під відео з виступу Анатолія.

У коментарях до посту відзначився і сам онук іменитої виконавиці. Він подякував бабусю, у відповідь теж опублікував сердечко. А ще висловила своє захоплення золотим голосом Росії Миколою Басковим і внучка Софії Ротару Соня.

Відзначимо, що дівчина багато часу проводить в Європі. Справа в тому, що вже здавна Соня серйозно займається модельною кар’єрою. Вона знімається для різних брендів, а ще займається музикою. Соня випустила дебютну пісню “First to let go”, проте потім з головою поринула в навчання.

Схожі статті