Потап зізнався, які стосунки між його екс-дружиною Горовою та нинішньою Каменських: “Це неправильно”

Потап заговорив про стосунки між його родинами: як спілкуються Горова та Каменських?

Український продюсер і музикант Олексій Потапенко зізнався, що задоволений відносинами, які склалися між його колишньою дружиною Іриною Горовою і другою дружиною Настею Каменських.

Справжні стосунки Насті Каменських та Ірини Горової

Про це він рощповів в ексклюзивному інтерв’ю “КП в Україні“.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

“Мене влаштовує їхнє спілкування між собою. Мені здається, якщо перша дружина буде дружити з моєю дружиною, це не дуже правильно. Повинні бути точно не “військові дії”, але не дружба. Це два різних періоди життя, дві різні системи відносин, різні жінки і різні погляди на світ. Зараз їхні стосунки я б назвав дипломатичним паритетом.

У бесіді з журналістами Настя Каменських розповідала, що у неї з Іриною Горовою “немає ніяких відносин”, але вона прекрасно спілкується з сином Потапа Андрієм.

“Звичайно ж, у нас чудові стосунки. Ми бачимося, він приїжджає до нас в гості з ночівлею. Льоша йому приділяє багато уваги. Це дуже важливо, тому що всі хлопчики дуже близькі з мамою, але повторюють потім за татом. Саме класне, що мій Льоша – кращий приклад наслідування, як чоловік, – уточнила співачка.

Нагадуємо, що Потап та Ірина Горова заявили про своє розлучення в 2016 році, але оформили його на два роки раніше. При цьому Потапа та Настю Каменських журналісти впіймали на романтичному відпочинку ще в 2013 році. Від першого шлюбу у продюсера залишився син Андрій. Про відносини Потапа і Насті Каменських преса писала впродовж 10 років, але заявити про них публічно пара зважилася через шість років – у день їхнього весілля.

Схожі статті