Алла Мазур зізналася, що втратила члена родини у день народження: чия смерть затьмарила свято зірки?

Алла Мазур вперше розповіла про смерть мами, яка сталася у день народження телеведучої.

16 вересня відома українська телеведуча Алла Мазур відзначає день народження. Однак, з’ясувалося, що це свято затьмарено вкрай поганою подією у житті знаменитості. Тележурналістка зізналася, що вперше в цей день немає поруч її мами.

Алла Мазур зізналася, про смерть мами

Телеведуча вперше наважилась розповісти про те, що рік тому на світі не стало її найріднішої людини — мами. Алла досі не може усвідомити цієї події, і щиро поділилася емоціями з фанатами стосовно сімейного горя.

“Мені весь час здається, що вона поїхала в санаторій і скоро повернеться. Я відчуваю її присутність, з нею розмовляю, раджуся, намагаюся робити все, щоб в нашій родині все було добре, тому що вона завжди переживала за всіх нас, – поділилася Мазур в ефірі програми “Твій день”.

У свій день народження телеведуча показала фото з мамою і неочікувано для всіх звернулася до неї. Так, тележурналістка публічно поговорила з покійною мамою та сказала їй, що дуже її любить. До подібних діалогів зазвичай вдаються, коли втрата сильно впливає на якість життя тих, хто пережив смерть рідних, але не може їх відпустити.

Архівне фото Алли Мазур

Також зірка знову підняла тему боротьби з онкозахворюваннями та розповіла про роботу, яку провела у цьому році. Знаменитість пишається тим, що зараз активно веде різноманітні вебінари та лекції з приводу психологічного стану під час боротьби з раком. При цьому обговорюються моральний стан не тільки пацієнтів, але і їх родини, яка важко переживає проблеми їхнього близького. Після своєї перемоги над раком молочної залози, вона намагається якомога краще допомогти таким, як вона.

Схожі статті