Схудла МакSим вперше вийшла на прогулянку з донькою: співачку не впізнати після хвороби (ФОТО)

Співачка МакSим вперше після виходу з коми прогулялася разом з донькою.

Співачка Марина Максимова, відома під псевдонімом МакSим, повернулася до активного соціального життя після затяжної хвороби.

На початку літа прихильники зірки музичного світу нульових серйозно захвилювалися за стан здоров’я Марини. У червні в артистки діагностували коронавірус та госпіталізували з 40-ка відсотковим ураженням легенів.

Співачка МакSим
Співачка МакSим

Щоб врятувати МакSим лікарям довелося ввести її в медичну кому. В такому стані артистка перебувала декілька тижнів, і увесь цей час від медиків приходили невтішні новини щодо її стану.

Лише у серпні представники Максимової повідомили, що вона прийшла в себе і її здоров’ю більше нічого не загрожує. Зараз співачка перебуває вдома, де проходить реабілітацію в колі рідних та сім’ї. Марина навіть знайшла сили, щоб відвести доньку до школи.

А зараз виконавиця потроху повертається до активного життя в соціальних мережах. Нещодавно МакSим опублікувала перші знімки після довгої перерви. Співачка прогулялася разом з донькою парком. Разом з ними був їхній домашній улюбленець.

Марина Максимова з донькою
Марина Максимова з донькою

Прихильники її творчості щиро зраділи, що артистка повертається до звичного життя. Однак зовнішній вигляд Марини все-таки занепокоїв користувачів мережі. Максимова дуже схудла за час хвороби. Інсайдери повідомляють, що після виписки з лікарні зірка важить усього 44 кілограми.

Марина Максимова з донькою
Марина Максимова з донькою

“Ви так схудли! Швидше відновлюйтеся та чекаємо нових концертів і пісень від вас”, — пишуть у коментарях фанати МакSим.

Схожі статті