Стала дружиною Еллерта? Ксенія Мішина засвітила обручку та констатувала: “Прощавай, свобода”

Відома українська акторка та перша холостячка країни Ксенія Мішина вийшла на зв'язок з шанувальниками з помітною обручкою на безіменному пальці.

Особисте життя Ксенії Мішиної обговорюється публікою з того самого моменту, як вона стала головною героїнею 1 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Серед усіх чоловіків, які боролися за серце акторки, закохати її у себе вдалося сценаристу студії “Квартал 95” Олександру Еллерту. Вогник в очах Ксенії був помітний саме під час побачень з Сашею, тож і у фіналі вона прийняла каблучку саме від нього.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Незважаючи на скептицизм глядачів, які звикли до того, що пари з реаліті зазвичай розходяться одразу ж після завершення проєкту, Мішина і Еллерт продовжили будувати серйозні стосунки та почали жити разом. Розмови про їхнє весілля не вщухали, допоки у липні 2021-го на річницю особистого знайомства Ксенія не покинула Олександра. І хоча акторка причин не пояснювала, схоже, що чоловік сильно перед нею завинив, адже з того самого часу він осипає її розкішними букетами квітів, намагаючись повернути все назад.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Все вказує на те, що Еллерту потроху вдається знов розтопити серце екс-холостячки, оскільки їх разом помітили на весіллі друзів, де зірка навіть зловила букет нареченої. Тепер на своїй сторінці в Інстаграм Ксенія Мішина опублікувала кадри, на яких неможливо не помітити каблучку на безіменному пальці її правої руки. До того ж прикраса дуже схожа на обручку, або на каблучку до заручин.

“Я б могла себе вічно знімати, але не можу, тому що принцеса арештована. Все! Прощавай, свобода”, – сказала знаменитість.

Скріншот зі сторінки Ксенії Мішиної в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Ксенії Мішиної в Інстаграм

Наручники знадобилися для однієї з ролей Мішиної, а от чи є каблучка елементом її кіношного образу – залишалося загадкою, поки Ксенія не виклала нові сторіз вже після зйомок. Безіменний палець не став пустувати. Фанати сподіваються, що це справа рук Еллерта.

Ксенія Мішина з каблучкою на безіменному пальці
Ксенія Мішина з каблучкою на безіменному пальці

Схожі статті