У екс-чоловіка Ані Лорак є ще одна донька? Бізнесмен показав дівчинку в окулярах, яка дуже на нього схожа

Мурат Налчаджиоглу показав дівчинку, яка до нестями на нього схожа.

У українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу дійсно велика родина: у підприємця три рідних сестри, мама, безліч зятей та племінників. Якщо раніше Мурат намагався ховати родичів від преси, то зараз інтригує журналістів деталями особистого життя. Адже після його витівки з колишньою дружиною Ані Лорак на вечірці Філіпа Кіркорова за ним стежать як ніколи пильно.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою на презентації пісні Кіркорова

Втім, як виявилося, обійми з співачкою нічого не означали, а бізнесмен незабаром повернувся до нареченої Лілі.

Чи є у Мурата ще одна донька?

Про доньку бізнесмена Софію знає у весь пострадянський простір, адже вона є спадкоємицею популярної співачки. Однак, турецький підприємець мав багато зв’язків і під час шлюбу з Ані Лорак, і після. Тому можливість того, що в нього є й інші діти доволі висока.

Скріншот сторінки Мурата Налчаджиоглу

Нещодавно на особистій сторінці Муратов соціальній мережі Instagram з’явилися нові кадри, які він зробив у Туреччині. Поруч з знаменитістю постали його наречена Лілія та її донька, сестра Гонджа і невідома дівчина, яка неймовірно схожа за зовнішністю на Налчаджиоглу. Дівчинка обрала для фото чорну футболку, рожеву спідницю, окуляри та кеди. Чорне кучеряве волосся вона залишила розпущеним.

Варто відмітити, що Мурат не вважає за потрібне пояснювати, хто з ним на світлинах та що їх поєднує. Але тим не менш, він хоча б став показувати свою сім’ю. Цілком можливо, що після заручин він відвіз свою наречену Лілію у Туреччину спеціально, щоб познайомити з усією сім’єю.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.