Чоловік найбагатшої співачки Камалії Захур розповів про горе в родині: “У Пакистані померла дружина”

Камалія опублікувала інтерв'ю свого чоловіка, яке вразило деякими деталями.

Нещодавно найбагатша співачка Україника Камалія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram інтерв’ю свого чоловіка, мільярдера та металургійного короля Мохаммада Захура. У розмові з журналістами бізнесмен розповів, як про підприємницьку діяльність, так і про особисте життя.

Зокрема зізнався, що його родина нещодавно пережила велике горе.

Смерть невістки

Так, Захур розповів, що був вимушений повернутися у Пакистан півроку тому через смерть дружини його рідного брата. Жінка відійшла на той світ через ускладнення від коронавірусу.

Користувачі мережі відразу ж відгукнулися на сумну новину та почали втішати зіркову пару.

Скріншот коментарів під публікацією Камалії

Окрім того, знаменитість зізнався, що останні декілька років його бізнес не приносить великих прибутків через карантинні обмеження. Тим не менш, він не засмучується, адже мав багато вільного часу, який провів з користю. Зараз мільярдер насолоджується процесом виховання доньок-двійнят та домашнім затишком.

У цьому році зіркова пара відвідала багато світських заходів та засвітилася у ряді проєктів. Криза то карантин не заважають їм світитися на телебаченні.

Нагадуємо, що у Захура у також залишилася колишня дружина та двоє дорослих дітей. Сім’я, імовірно, живе в Пакистані. Сам бізнесмен також постраждав від пандемії. Минулого року він був госпіталізований 40-відсотковим ураженням легень. ЗМІ писали про те, що чоловік знаходився між життям та смертю. Але на щастя, журналісти перебільшили проблему, а Мухаммад швидко став на ноги і навіть декілька разів вакцинувався.

Схожі статті