Віталій Козловський без протекції Кондратюка подався у чародійство: “Поверну кохану людину”

Відомий український співак Віталій Козловський вміє не лише співати, а ще й неабияк дивувати публіку.

Зірка Віталія Козловського засяяла після його перемоги у талант-шоу “Шанс”, куди він потрапив з телевізійного конкурсу “Караоке на Майдані”. Просувати молодий талант взявся авторитетний в індустрії продюсер Ігор Кондратюк. Саме під час їхньої співпраці Віталій досяг свого піку популярності, однак це не утримало його від розірвання контракту з Кондратюком.

Мирно розійтися у них не вдалося, а основною причиною такого рішення Козловського стали борги, в які його загнав продюсер. Про це виконавець розповідав в одному з своїх інтерв’ю:

“У мене був фіксований гонорар. Усім так було зручно. В кінці року мені показували звіт з бухгалтерії, який завжди був в мінусі, але при цьому на мене звалювали всі розтрати – за піснями, за кліпами. Так доводилося працювати все більше і більше. Я розумів, що борги, які на мене повісили від інших людей, я ніколи не віддам. Я вічно буду в ямах”.

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський
Ігор Кондратюк та Віталій Козловський

При розірванні контракту, за словами Віталія, Кондратюк озвучив підопічному шалену суму боргу – 300 тисяч доларів. При цьому продюсер поставив співака перед вибором – або він виплачує ці гроші та йде у вільне плавання, або продовжує працювати на нього та поступово віддавати борг. Повертатися під опіку Ігоря Васильовича Козловський не погодився:

“Я розумів, що цю суму я ніколи не відпрацюю. Працюючи з ним, я все одно буду потрапляти у боргові ями”.

Віталій Козловський на сцені

Так Віталій став продюсувати себе сам. Судячи з його соцмереж, кар’єра складається якнайкраще – він невпинно дає концерти, які з задоволенням відвідують віддані шанувальники. Втім, не лише музикою Козловський привертає увагу фанатів. Ще він активно веде сторінку в Інстаграмі, де ділиться новинами та роздумами про життя.

На цей раз в своїх сторіз співак згадав про наболіле:

“Поверну кохану людину – пишуть у мене в коментарях псевдо чарівники, які наживаються на жінках у відчаї з розбитими серцями… Дівчата, а хочете знати, чим можна втримати чоловіка поруч з собою? Є один спосіб! Чоловіка можна втримати лише коханням. Причому не вашим, а його. Коли він вас любить, йому абсолютно байдуже, як ви виглядаєте, що ви готуєте на обід, і навіть на те, яка ви в ліжку. Але якщо кохання немає, або почуття його охолонуть, він дуже швидко втомиться від вашої краси, від вашого с*ксу і навіть від вашого борщу. Все ще задаєшся питанням: “Як втримати чи повернути чоловіка”? Відповідь проста: не люблячого – ніяк, а люблячий сам нікуди не піде!”, – підсумував Козловський.

Скріншот з Інстаграму Віталія Козловського
Скріншот з Інстаграму Віталія Козловського

Світогляд зірки прийшовся до душі фоловерам, які почали ділитися цим постом з іншими, а сам Віталій подякував їм за уважне ставлення до його думок.

Схожі статті