Після скандалу з позашлюбною дочкою Наташі Корольової її чоловік Тарзан показав свою мулатку: “Дівчинка моя”

Тарзан здивував своїх підписників своєю мулаткою. Всі деталі в статті.

Днями 50-річний Сергій Глушко пережив справжній шок. Разом зі своїм єдиним сином Архипом він вирішив підтримати дружину Наташу Корольову, що стала гостею програми “Секрет на мільйон”.

Тарзан і Наташа Корольова у студії шоу Секрет на мільйон
Тарзан і Наташа Корольова у студії шоу Секрет на мільйон

Новина про народження у Наташі Корольової позашлюбної дочки більше всіх здивувала законного чоловіка співачки. Почувши про існування дворічної дівчинки, Сергій Глушко покинув своє місце і став бігати по студії. По всій видимості, батьком американської дочки Королевою є IT-мільярдер і власник порталу “OnlyFans” Леонід Радвінскій, кілька років тому переїхав з Києва в США. Як артистка примудрилася потайки від близьких поділитися своєю яйцеклітиною з одним – історія поки що замовчує. Ось тільки про появу малюка не знала навіть матір виконавиці Людмила Поривай.

Глушко дав відповідь

Природно, що все сказане артисткою тепер доводиться “переварювати” її чоловікові. Щоб хоч трохи відволіктися від скандалу з чадом дружини, Глушко вирішив заспокоїти нерви за допомогою улюбленого захоплення – живопису.

На цей раз зірка представив в своєму мікроблозі черговий портрет, на якому зображена юна темношкіра дівчина. Варто відзначити, що зазвичай новоявлений живописець воліє працювати з натурницями і натурщиками, а значить, красуня напевно побувала в його студії власною персоною. Та й звернувся стриптизер до моделі з явним відчуттям, що навело на думку про тісну дружбу між художником і прекрасної музою.

Шанувальники стали розхвалювати артиста, який роками приховував свій головний талант. Незважаючи на заяви скептиків, які відмовляються вірити в те, що картини дійсно малює Глушко, у стриптизера знайшлося й чимало захоплених шанувальників.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.