Юля Зайка бовкнула зайвого та видала істинну причину участі у шоу “Холостяк-11”: “Спостерігала за Гришею”

Юля Зайка стала відомою після участі у романтичному проєкті "Холостяк-11", де вона разом з іншими дівчатами намагалася підкорити серце Михайла Заливако.

З перших випусків 11 сезону шоу “Холостяк” багатьом глядачам здалося, що фавориткою головного героя стала Юлія Бельченко, яку прозвали Зайкою через її появу на першій вечірці не в розкішній вечірній сукні, а у костюмі зайця. Не дивлячись на це, дівчина неодноразово покидала реаліті, але до фіналу все ж таки потрапила. Зрештою, стати переможницею проєкту Юлі не вдалося – заповітну каблучку Михайло подарував Анні Богдан. Пара досі знаходиться у стосунках.

Анна Богдан і Михайло Заливако
Анна Богдан і Михайло Заливако

Після завершення шоу Бельченко зізнавалася, що важко переживала поразку, адже всього лише за три місяці зйомок Заливако встиг двічі розбити їй серце. Втім, зараз Юлія радіє тому, що Міша її не обрав, оскільки вона не впевнена, що вони були б щасливі у цих відносинах.

Юля Зайка та Михайло Заливако
Юля Зайка та Михайло Заливако

Уважні прихильники помітили, що одним “Холостяком” появи Юлі на телебаченні не обмежилися. Вона знялася в епізодичній ролі серіалу “Кріпосна”, побувала на кухні “МастерШеф.CELEBRITY”. Як виявилося, дівчина мріє про телекар’єру:

“Я хочу розвиватися як телеведуча, мені це дуже цікаво. Весь проєкт “Холостяк” і ток-шоу “Як вийти заміж” спостерігала за Гришею [Решетніком] і зрозуміла, що теж хочу спробувати. Я навіть курси телеведучих закінчила, а ще мрію озвучити мультик. На курсах ми були в студії дубляжу, робили начитку тексту. Це було просто нереальне відчуття”, – розповіла Зайка в інтерв’ю журналу WOMAN Magazine.

Юля Зайка Бельченко
Юля Зайка Бельченко

Схоже, що до своєї мрії Бельченко крокує впевнено, тож не виключено, що скоро на блакитних екранах засяє нова зірка.

Схожі статті