Покинута дружина Дзідзьо Славія у сукні без верху показала, чим краща за Цибульську: неймовірної вроди жінка

Колишня дружина відомого українського артиста Дзідзьо захопила користувачів мережі своєю неймовірною вродою.

Шлюб Михайла та Ярослави Хоми протримався трохи більше сімох років, хоча загалом у стосунках вони перебували цілих 20 років. Прихильники не хотіли вірити в їхній розрив, адже з боку пара виглядала зразковою. Однак сталося те, що сталося, і подружжя відкрито про це повідомило весною 2021-го. За словами Дзідзьо, проблеми між ним та Славією почалися давно, і як би вони не намагалися їх вирішити, нічого не виходило, тож єдиним правильним варіантом розвитку подій було саме розлучення.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Ярослава ж у численних інтерв’ю називала багато причин, які призвели до розпаду родини – чоловік не вірив у талант дружини, відтягував момент появи дітей, робив боляче тим, що довгий час ховав її від публіки і не спростовував чутки про роман з Ольгою Цибульською. Жінка навіть співчуває чоловікові Олі через те, що їхній син зовні насправді дуже схожий на Михайла.

Дзідзьо та Ольга Цибульська
Дзідзьо та Ольга Цибульська

Втім, не дивлячись на таку кількість неприємних подробиць спільного життя, тепер вже колишні залишилися у добрих відносинах, а нещодавно Дзідзьо розповів, що купив і подарував Славії квартиру в елітному жилому комплексі під Києвом.

Від проблем на особистому фронті кожен з них відволікається на роботі. Так, у себе в Інстаграмі Ярослава анонсувала вихід нової пісні під назвою “Любов любов”, який доповнила неймовірно гарним фото – вона позує у сукні кольору темна фуксія з відкритими плечами і глибоким декольте. Зібране волосся, стрілки на очах та червона помада доповнили цей жіночний образ.

“До кожної прем’єри я готуюся з трепетом. В піснях моє життя, моя душа… Я написала пісню “Любов любов” за один вечір, на одному подиху, але довго працювала над записом, шукала форму, стиль, інструменти, звучання… І людей, які б змогли втілити мої задуми в життя, передати мої почуття. Я мріяла зробити пісню з оркестром та “живими” інструментами, і поки думала, з чого почати, Всесвіт послав моє бажання в “країну сонця, що сходить”. Мені написав з Японії диригент Тарас Демчишин, і запитав, чи хочу я заспівати з оркестром. До вечора вже була готова оркестровка…”, – розповіла у дописі Славія та запитала у фоловерів, чи цікаво їм почути її нове творіння.

Скріншот зі сторінки Славії в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Славії в Інстаграм

Шанувальники написали в коментарящ, що згорають від нетерпіння, а колишній чоловік Ярослави Дзідзьо залишив під фото відмітку “Подобається”. Чи не натяк це на повернення стосунків?

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.