Олександр Еллерт потрапив у лікарню: травма перетворила гумориста в іншу людину і його тепер не впізнати

Олександр опублікував кадри, які можуть дійсно здивувати.

І у простих людей, і знаменитостей бувають то білі, то чорні смуги. Так і Олександра Еллерта останнім часом стаються невдачі. Колишній обранець Ксенії Мішиної розповів, що дуже простиг, а потім отримав травму пальця, через що був змушений поїхати до лікарні та з’ясувати, як прийти до тями.

Олександр Еллерт у клініці

Зірка опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролики, у яких розповів, як себе почувається та що саме з ним відбувається зараз.

Скріншот сторінки Олександра Еллерта

Гуморист спочатку поділився станом справ, а потім почав зйомку прямо під час рентгену. При цьому неможливо не помітити, що артист дуже схуд та був неймовірно блідий.

Та незважаючи на хворобу та загальний поганий стан, Олександр все одно не відмовився від роботи. Чоловік пояснив, що не може підвести людей і вимушений поїхати на приватне замовлення і виконати свої обов’язки.

Варто відмітити, що буквально декілька днів тому Олександр хизувався своїми зубами, який йому зробили у тій самій стоматологічній клініці, де обслуговується і Ксенія Мішина, яка раптово також зробила рекламу цій клініці. Це свідчить про те, що пара таки тісно спілкуються, адже спільний маркетинг вимагає контакту.

Нагадуємо, що декілька місяців тому відома українська акторка Ксенія Мішина повідомила про розрив стосунків з Олександром Еллертом. Причину розтавання пара не пояснила, але шанувальники впевнені, що вони вже помирилися і відновили роман. На питання журналістів гуморист відповів просто: намагається вимолити пробачення букетами квітів.

Схожі статті