Стало відомо, з ким проводить час Камалія, коли Захур виходить за поріг дому: дехто на ім’я Олександр

Камалія показала, як проводить свій вільний час за відсутності чоловіка.

Відома українська співачка Камалія завжди намагається максимально щиро спілкуватися зі своїми фанатами. Артистка показує свій дім, родину, розповідає найцікавіші події, які з нею сталися і не приховує болю, якщо його їй хтось приніс. Свого чоловіка, мільярдера та металургійного короля Мохаммада Захура вона також намагається зблизити зі своєю аудиторією. Тому бізнесмена-пакистанця швидко полюбили в Україні.

Мохаммад Захур та Камалія
Мохаммад Захур та Камалія

Камалія показала Сашу

З появою соціальних мереж життя зірок значно полегшилося, адже тепер їм не потрібно скликати прес-конференцію, щоб показати своїх улюбленців, або розповісти про розлучення.

Камалія є активною користувачкою і також не уникає прямого діалогу зі своїми підписниками. Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому вона показала, як снідає.

Скріншоти сторінки Камалії

Виявляється компанію їй часто складає деякий Олександр. Це папуга родини Мохаммада Захура. І як виявилося, дуже нахабний та комунікабельний. Птаха сиділа поруч зі співачкою, насолоджувалася чаєм і тортиком. Наврядче у світі існує хтось окрім нього, хто може так зухвало їсти з тарілки артистки.

Варто відмітити, що знаменитість дуже любить тварин і має справжній зоопарк вдома. Крім собак котів та папуги, в неї є куропатки та інші цікаві улюбленці.

Нагадуємо, що декілька місяців тому артистка не могла прийти до тями через втрату своїх кур, на яких напала ласка серед ночі. Нагадуємо, що декілька місяців тому артистка не могла прийти до тями через втрату своїх кур, на яких напала ласка серед ночі. Камалія дуже любила своїх шовкових куропаток.

Схожі статті