Злата Огневіч поділилася рецептами від осінньої хандри

Українська співачка Злата Огневіч розкрила секрети як їй вдається не піддаватися похмурому осінньому настрою.

На своїй сторінці в Instagram популярна українська виконавиці Злата Огневіч виклала нові світлини і поділилася як їй вдається не піддаватися осінній депресії. На першому знімку артистка позує у білій сукні і білих мюлях, а на другому додала до образу блакитний піджак. Також у серію співачка додала два чорно-білих знімки. На обличчі зірки макіяж виконаний у спокійних тонах, акцент зроблений лише на очі.

У підписі до фото артистка також перерахувала ті речі, які роблять її щасливою.

Для Злати Огневич це влаштувати шопінг. Особливо якщо вже давно планували щось купити. А навіть якщо в планах нічого не було, то будь-яка дрібничка підніме настрій.

Наступна порада від співачки – похід до косметолога. Заодно можна дізнатися новинки по догляду за обличчям.

Ще Злата Огневич порадила змінити обстановку і познайомитися з новими людьми. При цьому дехто з підписників у цьому пункті цілком і повністю солідарний зі співачкою, зазначивши в коментарях «Ох, зміна обстановки завжди дуже піднімає настрій та відволікає від усіх негараздів».

У підписі під знімками зірка зізналася, що влаштовує собі дні, коли дозволяє їсти все, що завгодно. Це їй теж допомагає не впадати в депресію і почуватися чудово. Але при цьому співачка не забуває про спорт і розповіла підписникам, що скоро поїде в Карпати на відпочинок. На що підписники відреагували наступним чином «Ви як завжди просто 👍. А відпочинок в Карпатах це просто 🔥👏».

У коментарях прихильники зірки засипали її компліментами і написали, вона красуня і порівняли з сонечком. Єдине, чого деякі прихильники співачки не змогли зрозуміти чому вона, така красуня, досі неодружена. Дехто з підписників написав, «Дякую за пораду. Пішов – купив телек. Не можу зрозуміти навіщо він мені, але настрій покращився!», хтось зауважив «А я люблю осінь, дуже-дуже. Тому у мене радість».

Зауважимо, що на своїй сторінці у мережі виконавиця виклала відео з записом нової пісні і оголосила про проведення акустичного концерту 15 жовтня.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.