Леся Нікітюк в елегантній вечірній сукні і з широкою посмішкою заявила, що готується вийти заміж: “Я згодна”

Леся Нікітюк знову насмішила фанатів жартами щодо весілля.

Леся Нікітюк впродовж багатьох років інтригує своїх фанатів особистим життям, і весіллям, яке ніяк не зіграє. Знаменитість жодного разу не відкрила особистість свого обранця, і тим паче не ділилася подробицями та планами на майбутнє. Втім, питанням сімейного життя зірка маніпулює та спекулює, так як розуміє, що це гаряча тема для її шанувальників.

Леся Нікітюк готова вийти заміж

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій телеведуча постала поряд з відомим винахідником та мільярдером Ілоном Маском, власником компанії “Тесла”. Якість фотографії говорить про те, що її редагували у програмі Фотошоп. І до того ж дуже неакуратно.

На світлині Лесі Нікітюк постала у чорній елегантній вечірні сукні, а Ілон у смокінгу. Обидва знаходилися на червоних доріжках, але у різний час та у різних країнах.

У дописі до публікації телеведуча повідомила, що мільярдер офіційно розлучений і вона готова вийти за нього заміж. Користувачі мережі, як завжди відреагували на жарти щодо сімейного життя телеведучої позитивно та схвально. Дійсно, хороший метод: якщо тебе турбує якийсь питання, просто іронізувати над ним.

Варто відмітити, що не так давно знаменитість говорила про те, що сама вже зневірилася, що колись вийде заміж. Мовляв, навіть рідні перестали її питати про нареченого. Втім, вона все ж таки не втрачає крихту надії. Сподіватимемося, що Леся Нікітюк знайди собі чоловіка не гірше і не бідніше з Ілона Маска.

Схожі статті