Ларису Гузєєву госпіталізували: що підкосило ведучу і чому вся команда “Давай одружимося” молиться за неї

Телеведуча Лариса Гузєєва потрапила до лікарні з підозрою на запалення легень. Наразі медики оцінюють стан зірки як стабільний.

Зірка телешоу “Давай одружимося” Лариса Гузєєва славилася своїм строгим характером та поглядами на життя. Вона ніколи не підбирала слів, навіть під час зйомок ефіру могла використати лайку. Такою самобутньою поведінкою Лариса водночас і шокувала телеглядачів, і захоплювала їх.

Тим не менш усе це створила для Гузєєвої образ “сильної та незалежної”. У багатьох її прихильників складалося враження, що для зірки взагалі не характерні які-небудь проблеми: вона здатна справитися з усім, поставити на місце усіх і при цьому залишатися сама собою.

Тому новина про госпіталізацію 62-річної Лариси неабияк здивувала громадськість. Як повідомляє оточення самої Гузєєвої, її забрала швидка з підозрою на коронавірус до лікарні №40 у Комунарці, під Москвою. Це елітний медичний заклад, у якому лікуються зірки російського шоубізу та політики. Однак після початку пандемії ця лікарня почала спеціалізуватися на хворих із запаленням легень та носіями вірусу.

Лариса Гузєєва
Лариса Гузєєва

За словами медиків, аналізи не показали наявності тіл COVID-19 в організмі телеведучої. За даними, зірки “Давай одружимося” провели комп’ютерну томографію та зробили тест. Однак, жодна з цих процедур не підтвердила хворобу.

Лікарі розповіли, що Гузєєва так хвилювалася через наслідки, які можуть бути в неї через вірус, що зірку довелося буквально “відкачувати” валеріанкою. Заспокоїти Гузєєву змогли лише негативні результати тесту.

Ларису Гузєєву обіцяють виписати додому вже за декілька днів, як тільки вона відійде від стресового стану, у якому перебуває зараз.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.