Тіна Кароль показала, як стоїть на цвяхах: тамує душевний біль після втрати коханого чи хоче вразити Балана?

Тіна Кароль та її практики стали головною темою серед ЗМІ.

Українська співачка Тіна Кароль 26 вересня поділилася з підписниками в соціальній мережі TikTok відеороликом, в якому зайнята новим незвичайним захопленням. А шанувальники розділилися в думках про її новому хобі.

Незвичайне захоплення

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна Кароль показала, що тепер може стояти на двох дошках з цвяхами. В кінці ролика вона з посмішкою продемонструвала поколені ступні.

“Це боляче! Але це більше про прийняття болю, і наскільки вона страшна. Можливо, наш мозок малює її такою, неймовірно болять. Я поки ще тільки починаю”, – заявила Кароль.

Фанати одразу ж почали захоплюватися силою духу співачки, яка обрала доволі нестандартний спосіб знайти гармонію у душі. Варто відмітити. що з поширенням практик усвідомленості все більше людей звернуло увагу на техніки медитації та йоги, що прийшли до нас з Індії. Серед усіх цих технік осібно стоїть ритуал з дошкою Садху, або, простіше кажучи, стояння на цвяхах.

Скріншоти сторінки Тіни Кароль

Неможливо не пов’язати це за втратою співачка, яку вона понесла 10 років тому. Після смерті свого чоловіка поп-діва знаходить все нові і нові способи знаходити спокій і гармонію. Співачка досі залишається самотньою і не наважилася на кардинальні зміни у житті. Вірність Тіни померлому чоловіку вражає, в усіх сенсах цього слова. Зараз співачка намагаються уникати розмов про Євгена.

Нагадуємо, раніше Тіна Кароль заявляла, що мріє про другу дитину і навіть уявляє собі, якою буде її уявна дочка. Після смерті в 2013 році дружина, продюсера Євгена Огіра, зірка не афішувала ніяких романтичних відносин.

Схожі статті