(Відео) Перший чоловік Ірини Горової згадав, як відреагував на те, що Потап відбив у нього дружину

Відома українська продюсерка Ірина Горова до заміжжя за Потапом була одружена з іншим музикантом – Юрієм Горовим, який насправді дружив з репером.

Особисте життя Ірини Горової та Олексія Потапенка сповнене любовних трикутників, і мова не лише про таємне кохання Потапа і Насті Каменських. Як виявилося, репер зав’язав стосунки з Іриною, знаючи, що вона – дружина друга Юрія Горового. Тим не менш, в програмі “Позаочі” чоловік зізнався, що був зовсім не проти їхніх відносин, і навіть навпаки – йому стало легше, коли це сталося:

“У якийсь момент я вже перестав з Ірою жити як чоловік, просто жив для того, щоб у доньки був тато. І коли Льоша почав з нею зустрічатися, всупереч безлічі думок, які існують, і вони цілком логічні, мені стало легше”, – розповів Юрій.

Юрій Горовий у програмі Позаочі
Юрій Горовий у програмі Позаочі

Потап зі своєї сторони додав:

“Все так і було. Юра закінчив вже стосунки з Ірою, тому це була вже така офіційно вільна жінка, і я зав’язав це. Потім сталося те, що сталося”.

Потап у програмі Позаочі
Потап у програмі Позаочі
Юрій Горовий і Потап
Юрій Горовий і Потап

На момент розставання Горових у них підростала спільна донька Наталя, яку репер згодом почав вважати своєю донькою, а не падчеркою, адже зустрічатися з її мамою він почав, коли дівчинці було близько року. Вже у шлюбі Потапа з Іриною народився син Андрій, однак це не втримало їх від розлучення.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

Горова і Потапенко розійшлися у 2015 році, а у грудні 2016-го повідомили, що розлучаються. Через два з половиною роки, у травні 2019-го, Потап одружився на співачці Насті Каменських, з якою виступав разом у дуеті з 2006-го по 2017-й.

Цікаво, що Ірина навіть гуляла на їхньому весіллі, тож колишнім вдалося зберегти дружні стосунки і продовжити разом виховувати спільного сина.

Все про любовний трикутник зірок у наступному відео:

Схожі статті