Де живе брат Тіни Кароль: чому для єдиного чоловіка, який підтримав поп-діву не знайшлося місця у її палаці?

Стосунки Тіни Кароль з її братом - справжня таємниця для фанатів. Дізнайтеся, де живе насправді чоловік.

Легендарний маєток у Зазим’ї для Тіни Кароль відбудував її коханий Євген Огір. Він, як справжній чоловік у будинок спорудив, і сина народив, лише садом не встиг зайнятися. У розкішному палаці поп-діва мешкає сама. Звісно, у неї є охоронці там, прислуга та інколи на канікулах буває син, але щовечора тотальна тиша спускається на стіни палацу артистки. Так триває вже з 2013 року. Втім, знаменитість мріє, що колись у неї буде знову повноцінна родина.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Після втрати чоловіка дуже сильно підтримував співачку її старший брат Станіслав. Навіть на першу річницю Євгена саме він супроводжував артистку на шляху до пам’ятника чоловіка. Тіна не раз відзначала скільки всього для неї зробив Стас.

Втім, родина знаменитості розпорошилася: у великому маєтку на Київщині родич вирішив не лишатися. Він і сам є одруженим та виховує доньку. Його обраницею стала сестра акторки Ірми Вітовської.

Брат Тіни Кароль Станіслав і його дружина Наталя, сестра Ірми Вітовської
Брат Тіни Кароль Станіслав і його дружина Наталя, сестра Ірми Вітовсько

Поп-діва розповідала у програмі “Світське життя” про те, що відчуває з зіркою якого масштабу зустрічається на родинних святах. Артистка поділилася цікавою інформацією: виявляється, вона засватала свого Станіслава сестрі легенди. Все відбулося за українською традицією і гарбуза брату Кароль, на щастя, ніхто не вручив. Щасливо пара обзавелася донечкою.

Скріншот публікації Станіслава Лібермана.

Мешкає чоловік зараз ймовірно у столиці, у Києві. Він та його дружина постійно публікують світлини з серця України. Чоловік за фахом адвокат і в силу непублічного життя та професії не любить розповсюджуватися про особисте.

 

Схожі статті