Тіна Кароль полетіла до Дана Балана у Нью-Йорк та зізналася йому у почуттях: “Мені подобається кохати тебе”

Тіна Кароль опинилася у Нью-Йорку та звела з розуму фанатів ДанТіни.

Останні декілька місяців про відносини Тіни Кароль та Дана Балана нічого не чутно. Воно й не дивно, адже пара пережила серйозний скандал, пов’язаний з нечуваним піаром на своїх стосунках. Після того, як продюсер шоу “Голос країни” Володимир Завадюк зізнався, що флірт пари відбувався за сценарієм, фанати не змогли пробачити знаменитостям обману і почали вимагати від них виправдань. З тих пір ні Тіна, ні Дан не надто згадують одне про одного.

Тіна Кароль у Нью-Йорку

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка містила фотографії, що були зроблені у Нью-Йорку. Принаймні так говорить локація, яку відмітила поп-діва. Світлини були зроблені у студії на білому фоні. Фанатам співачки дуже сподобався концепт, ідея та зовнішній вигляд зіркової моделі.

А деякі почали прямо зізнаватися у коханні та залишати неймовірні повідомлення поп-діві.

Скріншот коментарів під публікацією Тіни Кароль

Варто відмітити, що Дан Балан проживає саме у Нью-Йорку, коли не знаходиться у концертних турах та не приїжджає до рідних у Молдову.

За цей час Дан Балан засвітився у компанії багатьох прекрасних дівчат. Також чоловік виступав на весіллі відомої української телеведучої Іванни Онуфрійчук. Тіна Кароль вже спочатку давала концерти в Україні, а потім відправилася до Ісландії разом зі своїм єдиним сином Веніаміном. Тепер їхні шляхи зійшлися у місті великого яблука. Втім, достовірно невідомо, чи бачилися вони взагалі.

Сподіватимемося, що у них залишилися прекрасні стосунки і вони хоча б випили разом філіжанку кави.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.