Тіна Кароль полетіла до Дана Балана у Нью-Йорк та зізналася йому у почуттях: “Мені подобається кохати тебе”

Тіна Кароль опинилася у Нью-Йорку та звела з розуму фанатів ДанТіни.

Останні декілька місяців про відносини Тіни Кароль та Дана Балана нічого не чутно. Воно й не дивно, адже пара пережила серйозний скандал, пов’язаний з нечуваним піаром на своїх стосунках. Після того, як продюсер шоу “Голос країни” Володимир Завадюк зізнався, що флірт пари відбувався за сценарієм, фанати не змогли пробачити знаменитостям обману і почали вимагати від них виправдань. З тих пір ні Тіна, ні Дан не надто згадують одне про одного.

Тіна Кароль у Нью-Йорку

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка містила фотографії, що були зроблені у Нью-Йорку. Принаймні так говорить локація, яку відмітила поп-діва. Світлини були зроблені у студії на білому фоні. Фанатам співачки дуже сподобався концепт, ідея та зовнішній вигляд зіркової моделі.

А деякі почали прямо зізнаватися у коханні та залишати неймовірні повідомлення поп-діві.

Скріншот коментарів під публікацією Тіни Кароль

Варто відмітити, що Дан Балан проживає саме у Нью-Йорку, коли не знаходиться у концертних турах та не приїжджає до рідних у Молдову.

За цей час Дан Балан засвітився у компанії багатьох прекрасних дівчат. Також чоловік виступав на весіллі відомої української телеведучої Іванни Онуфрійчук. Тіна Кароль вже спочатку давала концерти в Україні, а потім відправилася до Ісландії разом зі своїм єдиним сином Веніаміном. Тепер їхні шляхи зійшлися у місті великого яблука. Втім, достовірно невідомо, чи бачилися вони взагалі.

Сподіватимемося, що у них залишилися прекрасні стосунки і вони хоча б випили разом філіжанку кави.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.