Екс-холостячка Ксенія Мішина більше не мовчить про свої почуття: “Як я тебе люблю, мій ніс улюблений”

Відома українська акторка Ксенія Мішина, яка була першою Холостячкою країни, не змовчала про свої почуття.

Особисте життя Ксенії Мішиної продовжує цікавити публіку навіть за рік після виходу на екрани першого сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Акторка передала естафету співачці Златі Огнєвіч, котра з’являється у випусках в образах учасниць “Холостяка”. Тим не менш, любовні стосунки Мішиної досі сповнені інтриг. Можливо, навіть більше, ніж під час зйомок.

У фіналі проєкту Ксенія обрала сценариста “Кварталу 95” Олександра Еллерта, з яким продовжила будувати взаємини одразу ж на новому рівні – закохані з’їхалися менше, ніж через тиждень після завершення шоу. Вони демонстрували у соцмережах справжню ідилію – разом подорожували, познайомились з дітьми одне одного, будували плани на майбутнє, тож фанати були впевнені, що весілля не за горами.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Втім, влітку 2021-го на річницю знайомства Мішина кинула Еллерта без особливих пояснень причин. Незважаючи на це, чоловік не здається – він щосили намагається повернути кохану. У своєму останньому на даний момент інтерв’ю Олександр зізнався, що скуповує для неї всі квіти і сподівається, що вона їх не перепродає.

Схоже, теплота у відносинах пари потроху повертається. Натякає на це спільна поява Ксюші й Саші на весіллі друзів, де зірка зловила букет нареченої. Однак криза у стосунках досі триває, а ділитися цим з аудиторією екс-холостячка поки не хоче. Мовляв, вона хоче дарувати людям радість замість того, щоб псувати настрій особистими проблемами.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Ділитися радістю Мішина дійсно вміє. Цього разу у себе в Інстаграмі акторка опублікувала декілька сторіз зі своєю собакою породи бігль. Спочатку Ксенія зробила улюблениці масаж лап, після чого тваринка облизала її руку:

“Вона обожнює, коли їй роблять масаж лап. Просто балдіє. Моя собака улюблена. Ось так ось ми дякуємо, коли закінчуємо масаж лап. Як я тебе люблю, мій ніс улюблений”, – сказала Мішина і поцілувала хвостату в ніс.

Ксенія Мішина зі своєю собакою
Ксенія Мішина зі своєю собакою

Схожі статті