Заповітна мрія 48-річної Руслани Лижичко стати матір’ю здійсниться: вагітна співачка обирає хрещених батьків

Співачка Руслана натякнула зі сцени на цікаве положення.

У минулому випуску гіпер шоу “Маска” стало відомо, що за маскою Мавки ховалася відома українська співачка, переможниця “Євробачення” Руслана Лижичко. Коли артистка показала своє справжнє обличчя, вона розповіла цікаву історію, яка наштовхнула не тільки пресу, але і самих суддів шоу думати, що вона виношує дитину.

Мавка чекає на малюка

Коли особистість зірки під костюмом була розсекречена, 48-річна Руслана, як ні в чому не бувало, заінтригувала усіх присутніх наступними словами:

“Ви думали, що знаєте мене, але ви не знали, що знімаючи маску, Мавка готує свій секрет, свій сюрприз. У мене є Лукаш, але він мене ніколи в житті не образив. І саме його я так сильно полюбила, що заповітна мрія Мавки – мати дитину. Це шоу дає можливість зняти маску з серця “, – сказала Руслана.

Ірина Білик першою відреагувала на дивне зізнання своєї колеги і попросилася бути хрещеною мамою. Лижичко відповіла, що не проти, але зізналася, що має ще одну особистість на думці, яка могла б охрестити малюка.

Варто відмітити, що Руслана Лижичко ще жодного разу не ставала мамою. На жаль, пара бездітна. Співачка ніколи не приховувала свого бажання народити малюка, але доля розпорядилася зовсім інакше. До цих пір співачка разом зі своїм чоловіком жила вдвох в еко-будинку. Також у пари є домашні улюбленці.

Руслана Лижичко разом з чоловіком

Тривалий час артистку звинувачували у різноманітних залежностях та намагалися підкріпити ці ствердження доказами. Мовляв, вона погано виглядає і досі не може мати дітей. Втім, Руслана не витримала цього тиску і публічно звернулася до аудиторії, розповівши, що її відсутність на естраді не означає, що вона має проблеми. Зірка активно займалася благочинністю, різноманітними заходами, тощо. Більш того, спортивне підготовка зірки говорить зовсім про інший спосіб життя.

Схожі статті