Соліст гурту “ТІК” Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів: як співак виглядає зараз (ФОТО)

Лідер українського гурту "ТІК" Віктор Бронюк приголомшив шанувальників своїм схудненням на 30 кілограмів.

У Віктора Бронюка за роки кар’єри склався певний образ – він запальний чолов’яга в тілі, якого ні з ким не сплутаєш. Раніше він важив 120 кілограмів, однак зайва вага негативно відбивалася на самопочутті артиста.

У свої 40 з гаком років йому почали важко даватися не лише довгі концерти, тяжко було навіть зав’язувати шнурки або грати з дітьми, яких у нього двоє – дочка Єва і син Данило. Про це йдеться у новому сюжеті програми “Викриття“. Саме тому Віктор Бронюк серйозно за себе взявся, у чому його підтримала дружина Тетяна.

Віктор Бронюк разом з дружиною Тетяною
Віктор Бронюк разом з дружиною Тетяною

За словами знаменитості, від спорту як такого він далекий, тож у поміч йому прийшла звичайна фізкультура. Разом з коханою співак відвідує спортзал, а також займається скандинавською ходою.

“В мене був період – я важив майже 120 кілограмів, і що таке комплекси? Я в принципі людина, яка особливо не комплексує. Оці всі відмовки, що гарної людини має бути багато, що повні люди добріші. Це класно, але коли починає зайва вага вносити дискомфорт в життя, тоді ти починаєш задумуватися, що, можливо, якось треба трошки позбавитися від тих зайвих кілограмів”, – розповів Бронюк.

Віктор Бронюк у програмі Викриття
Віктор Бронюк у програмі Викриття

Не менш важливими є звички. Соліст “ТІК” повністю відмовився від алкогольних напоїв і намагається більш менш правильно харчуватися. Втім, Віктор наголошує – на 100% прихильником здорового харчування не став. Натомість зірка пропонує свою дієту:

“Я її називаю ПМЖ – попробуйте менше жерти, і все у вас вийде”, – поділився співак.

Віктор Бронюк після схуднення на 30 кілограмів
Віктор Бронюк після схуднення

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.