Марічка Падалко вирішила втекти з чоловіком, та за кордон виїхати не вдалося: країна мало не втратила ведучу

Марічка Падалко порадувала фанатів спільними фотографіями з чоловіком Єгором Соболєвим.

Відома українська тележурналістка Марічка Падалко — мати трьох дітей, і тому, як ніхто інший розуміє, як буває важко знайти час для відпочинку. Адже у материнства не буває відпусток та вихідних. Але в цей раз їй та її чоловіку, політику Єгору Соболєву вдалося втекти від нащадків. Пара взяла декілька вихідних на цьому тижні і поїхала з Києва.

Далеко втекти не вдалося

Однак, їхня подорож виявилася доволі короткою. Зіркове подружжя обрало Черкаси для того, щоб насолодитися компанією одне одного.

Марічка Падалко навіть не мала наміру приховувати своїх радощів стосовно того, що їм вдалося залишити дітей вдома та присвятити ці дні тільки їм двом.

До того ж Марічка мала можливість знову поділитися своїми емоціями та висновками щодо туризму в Україні. Телеведуча обожнює залишати відгук на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про різноманітні українські курорти і робиться регулярно. Так і в цей раз вона не забула про цю маленьку традицію.

Вочевидь, Єгор Соболєв не надто горів бажанням фотографуватися для мікроблогу зірковою дружини, і тому кадрів з ним ці дні було максимально мало. Чоловік з більшим задоволенням стає моделлю для Марічки вдома, коли сім’я повертається у передмістя.

Нагадуємо, що декілька днів тому Марічка Падалко взяла участь у марафоні, який відбувався у підтримку жінок, які борються з раком молочної залози.

Телеведуча веде активний образ життя із задоволенням бере участь у подібних акціях, які висвітлюють подібні проблеми.

Схожі статті