Як виглядає дружина Станіслава Боклана: надзвичайно красива та щира пара, від якої не відвести погляду

Український актор Стас Боклан поділився рідкісним кадром зі своєю дружиною.

61-річний актор Станіслав Боклан останнім часом став одним із найбільш затребуваний та найбільш популярних акторів на українському телебаченні. Лише за останні декілька років глядачі полюбили його в серіалі “Папік”, “Коли ми вдома”, як суддю на гумористичному шоу “Ліга сміху” та завдяки іншим роботам.

Не дивлячись на свій вік, Боклана продовжують включати до рейтингів найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу. Дійсно, Станіслав завжди стильно вдягнений, харизматичний та усміхнений. Тож дефіциту уваги від жінок він не відчуває навіть на сьомому десятку.

Станіслав Боклан у серіалі Папік
Станіслав Боклан у серіалі Папік

Однак серце українського актора вже довгі роки зайняте єдиною жінкою. У Боклана був невдалий досвід сімейного життя, який закінчився розлученням. Однак про свою першу дружину він практично ніколи не згадує та не любить підіймати цю тему.

Зі своєю другою обраницею, акторкою Наталею Кленіною, Станіслав живе разом вже більше тридцяти років. Разом вони вже двічі встигли стали бабусею та дідусем. Онука та онучку їм подарував Кирило Думський – син Наталі від першого шлюбу, якого Боклан прийняв як рідного. Також у пари є донька Марія.

Нещодавно Станіслав поділився зі своїми прихильниками чуттєвим чорно-білим фото, на якому він позує разом із дружиною.

Фото з Instagram Станіслава Боклана
Фото з Instagram Станіслава Боклана

Актор пригорнув кохану жінку до себе. Обоє не дивляться в кадр, що надає знімку особливо романтичної та витонченої атмосфери.

  • “Нічого більш чуттєвого та щирого не бачив”;
  • “Шикарне фото з шикарними людьми. Найкращі”;
  • “Доросла краса людей і стосунків”, – пишуть коментатори під публікацією з фото.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.