Алла Мазур підтримала Ольгу Фреймут, яка більше не приховує правди про те, що з нею коїться: “Не виживу”

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками особистим, в чому її підтримала колега по цеху Алла Мазур.

Ольга Фреймут є однією з найвпізнаваніших персон вітчизняного телебачення. І хоча вона вже давно не з’являлася на блакитних екранах, за її життям продовжують спостерігати безліч фанатів. Новинами зірка ділиться частіше за все у соціальних мережах, тож і цього разу у себе на сторінці в Інстаграм Фреймут знову вийшла на зв’язок зі своїми підписниками.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Знаменитість розповіла багатотисячній аудиторії про власні невдачі і падіння, з якими вона зіштовхувалась неодноразово:

“Я собі стаю цікава у моменти падінь. Спостерігаю, як за героїнею кінострічки, – виживу, не виживу. А коли все закінчується благополучно, дивуюся: “Як тобі вдалося?”. В екстрених ситуаціях очі не закочую, а стаю спокійною і шукаю творче вирішення проблеми. Після падінь, як після темряви, настає світанок. Коли чернетка списана і зім’ята, і з’являється можливість переписати день”, – написала Ольга.

Цю “сповідь” Фреймут доповнила особистим фото на фоні вишуканого інтер’єру. Телеведуча постала перед фотографом в білосніжній блузі і чорній спідниці до колін, тримаючи в руках троянду. Перчинки цьому стриманому образу додає відкрита шия і зона декольте, а макіяж і зачіска знаменитості – як завжди бездоганні.

У коментарях більшість фанатів погодилися з Ольгою та подякували їй за відвертість:

  • “Слова, які дійсно підбадьорюють”;
  • “Дуже правильно, Олю. Треба дякувати моментам падіння, саме вони роблять нас зрілими і сильними”;
  • “Як влучно і доречно”;
  • “Дякую за натхнення, також слідую цьому алгоритму”.

А ще Фреймут підтримала “лайком” її колега по цеху – ведуча ТСН Алла Мазур.

Скріншот публікації Ольги Фреймут, яку лайкнула Алла Мазур
Скріншот публікації Ольги Фреймут, яку лайкнула Алла Мазур

Журналістка як ніхто інший знає, що таке справжнє падіння, адже вона перенесла важке онкологічне захворювання і при цьому не занепала духом.

Алла Мазур
Алла Мазур

Схожі статті