Оля Полякова публічно звинуватила Могилевську у руйнуванні її шлюбу: “Мого чоловіка клеїла у мене на очах”

В українському шоу-бізнесі назріває новий скандал. Оля Полякова публічно звинуватила Наталю Могилевську в тому, що та зазіхнула на її чоловіка.

Деякі знаменитості не виносять на загальний огляд особистих подробиць, але це не про Полякову. Суперблондинка дуже відкрита у спілкуванні з прихильниками та не приховує жодних подробиць свого життя поза сценою.

16 років тому співачка завагітніла першою дочкою Машею та вийшла заміж за бізнесмена Вадима Полякова. Оля зовсім не встидається того, що це було, так би мовити, весілля “по-зальоту”, адже вони з коханим досі разом і люблять одне одного. Пізніше у пари народилася ще одна дівчинка – Аліса.

Оля Полякова з доньками Машею та Алісою
Оля Полякова з доньками Машею та Алісою

За словами зіркової матусі, сестри абсолютно різні як зовні, так і за характером – Маша полюбляє увагу і музику, а от Аліса навпаки дратується, коли потрапляє в об’єктив камери. Схоже, що молодша спадкоємиця пішла в батька, адже Вадим майже ніколи не супроводжує дружину на світських заходах. Ті рідкісні випадки, коли це все ж таки стається, Ольга запам’ятовує надовго. Але зовсім не тому, що її це окрилює.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом

Так, в Інстаграмі Полякової з’явився короткий фрагмент з нового випуску шоу “Дорослі дівчата”, де співачка заявила, що одного разу мала відбиватися від настирливої залицяльниці Вадима, яку вона вважала подругою:

“Могилевська, с*чка, мого чоловіка клеїла у мене на очах!”, – поскаржилася Оля своїй співведучій Маші Єфросиніній.

Варто зазначити, що Наталія зараз офіційно вільна від стосунків жінка. Не виключено, що поп-діва здійснила спробу позбутися статусу холостячки, та не вийшло.

Схожі статті